Search our Site

Bloedafname

Voor het bloedafname proces heeft GME Labsystems diverse oplossingen bedacht die de kwaliteit van de afname en het werkgemak kunnen verbeteren. In de praktijk dient het bloed vaak onder tijdsdruk afgenomen te worden (wachtruimte vol mensen) en is er weinig ruimte in het afnamehokje. GME labsystems heeft dit proces samen met gebruikers goed geanalyseerd en een producten ontwikkeld die het werk verlichten en een goede afnamekwaliteit waarborgen.

T-Swing mengsysteem

GME labsystems heeft in samenwerking met verschillende fabrikanten van bloedbuizen en een aantal vooraanstaande ziekenhuizen een mensysteem ontwikkeld ten behoeve van de bloedafname. Deze menger zorgt ervoor dat het geprikte bloed direct na het prikken op de juiste manier het juiste aantal keren gemengd wordt. Hiervoor hoeft de buis enkel en alleen in de sleuf bovenin het apparaat gelegd te worden, de rest gaat automatisch.
Specificaties T-Swing:
- mengt ieder buis direct na het prikken
- optimale opname van het additief in het bloed
- 4 of 8 keer mengen mogelijk
- voorkomt stolsels en nastollen
- optie 220V netspanning of accuversie

Indien u het interessant vindt om de menger te proberen, dan kunt u bij ons vrijblijvend een demo- apparaat aanvragen.
Downloads:
T-Swing Productsheet

 

View the embedded image gallery online at:
https://gmelabsystems.nl/en/bloedafname#sigProIddf8c0b0ff7

Afnamemeubilair

De inrichting van een bloedafnamepoli of de ontwikkeling van een afnametrolley voor in de kliniek vraagt om specifieke kennis en aandacht. Vaak weet het personeel en leidinggevende van de afdeling precies wat ze willen, alleen is het niet standaard in de markt verkrijgbaar. Op dat moment kan GME de oplossing bieden, door samen met de betreffende afdeling(en) het ontwerpproces te doorlopen, een mock-up te bouwen en uiteindelijk het definitieve op maat gemaakte meubilair te leveren. 
Downloads:
Afnamemeubilair productsheet

Coronaschermen

Om tijdens de corona-pandemie de bloedafname op een veilige en verantwoorde manier uit te kunnen voeren heeft GME Labsystems in samenwerking met verschillende afnamelocaties een coronascherm ontwikkeld dat praktisch, flexibel, doeltreffend en betaalbaar is.

View the embedded image gallery online at:
https://gmelabsystems.nl/en/bloedafname#sigProId6e7961b9cb

Video T-swing mixing device

Video T-Swing

GME Labsystems

Marssteden 212
7547 TD Enschede
Tel. +31 53 4310573
info@gme.nl