Search our Site

Meetsystemen

GME Labsystems kan verschillende meetsystemen leveren, waaronderlektestsystemen en polariteitsmeters. Afhankelijk van een aantal factoren zoals type product, gewenste functionele meting, nauwkeurigheid, maximaal bereik wordt bepaald welke techniek het beste toegepast kan worden. Wanneer de gewenste techniek en het benodigde  platform bepaald zijn stellen we een offerte op waarin de exacte specificaties beschreven staan. Na opdracht wordt het systeem volledig 3D getekend en indien het digitale model akkoord wordt bevonden kan er gestart worden met de productie. Het systeem wordt bij GME Labsystems opgebouwd, getest en afgenomen. Hierna gaat het naar de eindklant waar tevens nog een afname op locatie plaats vindt.
Indien gewenst kan er een onderhoudscontract en een sparepartslist opgesteld worden om een jarenlang goed functioneren te waarborgen
Hieronder staan enkele voorbeelden van identificatiesystemen weergegeven.

Lektestsystemen

Voor verschillende fabrikanten van lineairmotoren heeft GME Labsystems lektestmeetsystemen ontwikkeld. Hiermee kunnen tegelijkertijd verschillende druktesten uitgevoerd worden op (de koelkanalen van) de motoren. Per systeem kunnen 10 motoren tegelijkertijd een druktest doorlopen tot maximaal 20bar. Ook heeft het systeem een geintegreerd kalibratiesysteem.

 

Polariteitsmeetsystemen

Om het lijmproces van magneetspoelen bij de productie van lineairmotoren te kunnen controleren heeft GME Labsystems een polariteitsmeetsysteem ontwikkeld. Hiermee kunnen de polen van de spoelen volledig automatisch gecontroleerd worden.

 

View the embedded image gallery online at:
https://gmelabsystems.nl/en/meetsystemen#sigProId26e9497238

GME Labsystems

Marssteden 212
7547 TD Enschede
Tel. +31 53 4310573
info@gme.nl