Search our Site

Klantspecifiek

Naast voorgenoemde "standaard" functies ontwikkelt GME Labsystems tevens klantspecifieke automatiseringen. Dit zijn vaak unieke projecten die volledig specifiek op klantwens ontwikkeld, gebouwd en geleverd worden. De doelgroep is laboratoriumbreed, dus of het nu gaat om een ziekenhuis-, grondmonster-, chemisch-, water- of voedingslaboratorium, voor iedere doelgroep weten we passende oplossingen te bieden.
We stellen altijd eerst gezamenlijk de gewenste specificaties vast. Op basis daarvan kan GME Labsystems een offerte uitbrengen waarin deze specificaties, prijs en levertijd zijn vastgelegd. Na opdracht wordt het systeem volledig 3D getekend en indien het digitale model akkoord wordt bevonden kan er gestart worden met de productie. Het systeem wordt bij GME Labsystems opgebouwd, getest en afgenomen. Hierna gaat het naar de eindklant waar tevens nog een afname op locatie plaats vindt.
Indien gewenst kan er een onderhoudscontract en een sparepartslist opgesteld worden om een jarenlang goed functioneren te waarborgen
Hieronder staan enkele voorbeelden van klantspecifieke automatiseringen weergegeven

Ontdopsysteem

View the embedded image gallery online at:
https://gmelabsystems.nl/en/klantspecifiek#sigProIda796448239

Visionsysteem groei-kolonietelling

Urinebokalensysteem

View the embedded image gallery online at:
https://gmelabsystems.nl/en/klantspecifiek#sigProId048e09fd25

Grondmonsterstation

96Well-platenspoelsysteem

Video ontdopper

GME Labsystems

Marssteden 212
7547 TD Enschede
Tel. +31 53 4310573
info@gme.nl